Your Solutions biedt als Surinaams ICT-bedrijf diverse diensten aan om uw organisatie efficiënter en inzichtelijker te laten functioneren. We zijn gespecialiseerd in geavanceerde IT-oplossingen, welke meerdere informatiebronnen integreren in een omgeving (Web / Windows). Door middel van onze rapportagetools zijn wij in staat voor elk management de voor hun benodigde informatie te presenteren in een mooi jasje. Uw online business/presence realiseren wij met onze op maat gemaakte websites.


Maatwerk Software Applicaties

Software op maat

Omdat ieder bedrijf uniek is en standaard software niet altijd biedt wat uw organisatie nodig heeft, kan  software op maat uw probleem goed oplossen. Door onze duidelijke project-georiënteerde methodiek en eerlijke kostenstructuur, zijn wij in staat maatwerk oplossingen tegen een betaalbare prijs te leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Websites

Websites

We do websites! Als u op zoek bent naar een partner die websites vanaf een nulpunt kan opbouwen, dan bent u bij ons terecht. Wij kunnen dan makkelijk uw offline business integreren met uw online business en andersom. Aanvragen via het web kunnen tevens direct gekoppeld worden naar uw dagelijkse bedrijfssystemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Mobile Apps

Mobile Apps

Vanaf de introductie van mobiel internet, maken ook in Suriname steeds meer mensen gebruik van smartphones. Your Solutions ontwikkelt applicaties (mobile apps) voor de verschillende mobiele platformen (Android, IOS en Blackberry). Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een applicatie voor een mobiel of tablet, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Software

Software

Met 10 jaar ervaring in dienstverlening aan de medische sector van Suriname, heeft Your Solutions een pakket ontwikkeld dat multi-inzetbaar is: Het Medisch Informatie Systeem. Het systeem bestaat uit een huisartsen pakket en een apotheek pakket. Het Medisch Informatie Systeem is ideaal voor huisartsen (of huisarts klinieken) die hun eigen praktijk hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Integratie

Integratie

Integratie zit in onze genen! Veel organisaties hebben hun informatie verspreid over verschillende systemen, zoals excel sheets, access databases, boekhoud programma's of andere software. Het verbinden van deze systemen met elkaar en het presenteren van de data in een omgeving (Windows / Web / Mobiel) die u als prettig ervaart, is onze kracht!  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Rapportage

Rapportage

Managers hebben de behoefte om snel en overzichtelijk managementinformatie gepresenteerd te krijgen. Het omzetten van deze informatie naar rapportages is vaak moeilijk voor de interne organisatie. Informatie staat namelijk verspreid in verschillende systemen. Door integratie van de systemen kan Your Solutions een dashboard ontwikkelen bestaande uit managementinformatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

SMS

SMS

Niet iedereen heeft een smartphone in Suriname. Hierdoor is er een grote groep (potentiële) klanten die voornamelijk bereikbaar is via SMS. Your Solutions heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van SMS-diensten voor de Surinaamse markt en werkt samen met diverse SMS-providers. SMS-applicaties kunnen bestaan uit: spelletjes (bv: loterijen, quizen), versturen van SMS-reclame, accepteren microbetalingen, creditsystemen, etcetera.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontwerp

Ontwerp

U wilt automatiseren en weet in grote lijnen wat u wilt, maar nog niet op detailniveau. Net zoals bij een bouwtekening van een huis, kan ook hier eerst een ontwerp gemaakt worden van het te bouwen systeem. De ontwerpen van Your Solutions bestaan uit getekende schermen en beschreven business rules. Het ontwerp is een goede basis voor een Terms of Reference en kan gebruikt worden om bij verschillende leveranciers offertes op te vragen. Hierdoor kunt u met een 'fixed price' tarief werken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Consultancy

Consultancy

U wilt uw organisatie automatiseren, maar heeft geen idee hoe en waar te beginnen. U heeft een bestaand automatiseringssysteem, maar bent eigenlijk niet helemaal tevreden. U heeft door de jaren heen diverse hardware en software aangeschaft, maar weet niet hoe uw organisatie er nu voor staat. U bent op zoek naar een onafhankelijke partij om uw systeem te beoordelen of om een Terms of Reference uit te schrijven. U bent toe aan consultancy van Your Solutions. Neem contact met ons op voor meer informatie.

facebook youtube